Led verlichting kopen

Garantie

Ik heb iets online besteld wat ik wil terugsturen?
U heeft tot 14 dagen na ontvangst van uw product(en) de tijd om uw bestelling te controleren en er voor te kiezen om de koop te annuleren, mits het product compleet, ongebruikt en onbeschadigd is. Dit kunt u zonder opgave van reden doen. Wij waarderen het echter wel als u een reden opgeeft zodat wij een betere service kunnen aanbieden en misverstanden over het product te voorkomen.
 
U kunt dit gemakkelijk doen door onderstaand retourformulier uit te printen en verder in te vullen, de factuur mee te verzenden met uw retourproduct(en). U kunt ook het product terugsturen met het verzoek om dit te ruilen. Geeft u dit dan duidelijk aan op het retourformulier.
Geeft u niets aan dan zal het betaalde bedrag voor het product binnen 14 dagen gecrediteerd worden. In geval van beschadiging aan het product zal Sport Led Verlichting de hoogte van het te crediteren bedrag bepalen.
Het product dient retour gezonden te worden in de originele en onbeschadigde verpakking vergezeld van originele factuur en de eventuele mailwisseling.
De kosten voor retoursturen zijn geheel voor eigen rekening, tenzij er sprake is van garantie of een foutieve levering dan komt dit voor onze rekening. Wij vergoeden maximaal de verzendkosten zoals door ons vanuit Nederland dienen worden betaald.
 
Retouradres:
Sport Led Verlichting
Buxusplaats 148
5038 HK Tilburg
 
Download hier het retourformulier
 
Garantie
Voor alle producten (tenzij anders vermeld of overeengekomen) staat een minimale garantieperiode van één  jaar. In de meeste gevallen is dit twee jaar.
Een uitzondering op deze regel zijn de batterijen/accu's. Hiervoor geldt een garantie van zes maanden. Dit geldt ook voor accessoires.
Dit betekent dat u binnen deze normen na aankoop van een product bij ons terecht kunt in het geval van gebreken of defecten.
Dit geldt zelfs voor producten waarvan de fabrieksgarantie korter is dan de termijn die hierboven is beschreven.
De gebreken of defecten mogen niet veroorzaakt zijn door slijtage (waaronder ook batterijen), ondeskundig gebruik, onjuiste opslag of onderhoud. Uiteraard dient u in het bezit te zijn van de originele factuur.
Heeft u nog vragen, wilt u een product ruilen of wilt u gebruik maken van deze garantieregeling, dan kunt u altijd mailen naar info@sportledverlichting.nl.
  • Vermeld het betreffende factuur- of ordernummer
  • Omschrijf duidelijk het mankement
  • Stuur eventueel een digitale foto mee ter verduidelijking
Zodra een retournatie overeengekomen is dient u het product goed beschermt in de originele verpakking terug te sturen, voorzien van de originele factuur en de eventuele mailwisseling.
 
 
Onze nieuwsbrief ontvangen?