Led verlichting kopen

Bezorging en levertijd

Wanneer wordt mij bestelling verzonden?
In de meeste gevallen hebben wij de producten op voorraad.
Zodra de bestelling compleet is, worden deze zo spoedig  mogelijk verzonden. Dit betekent dat de meeste bestellingen binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden worden.
Circa 98% van alle orders wordt binnen 2 werkdagen verzonden. De bestelde producten worden standaard in één pakket verzonden. Bij uitzondering of grotere bestelling kan het voorkomen dat het meerdere pakketten betreft. Bij bestellingen bestaande uit meerdere producten, vindt de verzending plaats op moment dat de order compleet is. Dit wordt gedaan om de verzendkosten te minimaliseren, waardoor we onze producten tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.
Bezorging vindt plaats van maandag tm vrijdag en wordt verzorgd door een drietal bezorgers, namelijk UPS, DHLforYou en PostNL.
Zodra de bestelling is verstuurd berichten wij u per mail waarop het track & trace nummer staat vermeld van de bezorger. De bezorger zal u pakket zoveel mogelijk bij een servicepunt bij u in de nabije omgeving aanleveren waarna u uw bestelling op een door u gewenst tijdstip kunt ophalen. 
 
Lage verzendkosten binnen Nederland
Sport Led Verlichting hanteert voor alle zendingen binnen Nederland ongeacht de grote en het gewicht van het pakket slechts € 5,00 verzendkosten.
Bezorging vindt plaats van maandag tm vrijdag en wordt verzorgt door UPS of DHL of PostNL.
Wij leveren indien mogelijk altijd af bij een servicepunt bij u in de buurt. In de buurt is binnen een afstand van 2 kilometer.
 
Verzendkosten bij verzending onder rembours
Bezorging onder rembours vindt plaats van maandag tm vrijdag en wordt verzorgd door PostNL, tenzij anders overeengekomen. U betaald aan de deur van uw postbode van PostNL. Wij rekenen hiervoor € 7,99 bovenop de standaard verzendkosten van € 6,25 (bezorging aan huis).
U dient gepast te betalen tenzij u het pakketje op het Postkantoor afhaalt. Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.
 
Bestellingen onder rembours: € 14,25.
 
Verzendkosten bij verzending buiten Nederland
Uw bestelling kan verstuurd worden in geheel Europa. De kosten zijn afhankelijk van het land waarnaar verzonden dient te worden en afhankelijk van het gewicht van de totale bestelling.
Ook voor verzending naar het buitenland maken we gebruik van UPS, DHL en PostNL.
Wij leveren indien mogelijk altijd af bij een servicepunt bij u in de buurt. 

Bijvoorbeeld bestellingen naar België: tot 2 kilogram, € 10,00.
 
Levertijd
De meeste bestellingen binnen Nederland en België worden bij Sport Led Verlichting binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Dit is afhankelijk voor welke betaalmethode er is gekozen. Circa 98% van alle bestellingen in Nederland wordt binnen 1-2 werkdagen geleverd. Voor verzendingen naar het buitenland is de levertijd gemiddeld 5 werkdagen.
Bij bestellingen bestaande uit meerdere producten vind de verzending plaats op moment dat de order compleet is. Dit wordt gedaan om de verzendkosten te minimaliseren, waardoor we onze producten tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen?