Led verlichting kopen

Contact

Wie zijn wij
Sport Led Verlichting is de online webwinkel voor zeer krachtige (MTB) Led fietsverlichting, zeer krachtige Led duiklampen, Led hardloopverlichting en onderdelen en accessoires van het merk Magicshine.
Sport Led Verlichting is een erkende dealer van Magicshine.
Zowel de amateur als de professional kan terecht voor de Magicshine producten en onderdelen.
We leveren aan zowel particulieren, verenigingen en bedrijven in zowel Nederland als in het buitenland.

 
Sport Led Verlichting is opgericht in 2010 en vervolgens doorontwikkelt door Toine van de Wiel.
Juist om teleurstelling te voorkomen is er bewust voor gekozen om alleen het topmerk Magicshine aan te bieden. Hierdoor kunnen we als specialist fungeren en uitgebreide informatie verschaffen en kunnen we de laatste ontwikkelingen op Led gebied blijven doorgeven voor de lampen en onderdelen.
 
U kunt bij ons bestellen met een eenvoudige muisklik op onze gebruiksvriendelijke online webwinkel en wij garanderen een snelle levering.
Dit is mogelijk omdat we met een goed automatiseringssysteem, uitgebreide productspecificaties, efficiënt voorraadbeheer en nauwe samenwerking met de fabrikant hebben.
Deze optimale verwerking van uw order binnen en buiten ons bedrijf zorgt niet alleen voor snelle en correcte verwerking en bezorging, maar drukt eveneens de prijs waardoor u als klant goedkoper uit bent.
 
Onze online web shop is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Voor specifieke vragen zijn wij via e-mail of telefoon bereikbaar.
 
Ook onze aftersale willen wij zoveel mogelijk perfectie nastreven en daardoor bieden wij maar liefst 14 dagen “niet goed geld terug” garantie waarbij de (particuliere) klant zonder opgaaf van reden de producten mag retourneren en het complete aankoopbedrag op zijn/haar rekening teruggestort krijgt. Uiteraard moet het product ongebruikt zijn en retour komen in de originele verpakking.
De garantietermijn bedraagt voor de meeste producten twee jaar waardoor u altijd zeker bent van een goede deal.
 
Kortom door deze effectieve en efficiënte aanpak, de kennis die we in huis hebben en de samenwerking met een topmerk, resulteert dit in een optimale prijs-kwaliteitverhouding
 
Distributieadres / afhaallocatie (indien afspraak)
Sport Led Verlichting
Buxusplaats 148
5038 HK Tilburg
 
Let op: Sport Led Verlichting is uitsluitend een webwinkel, dit is dus geen bezoekadres. U kunt enkel op afspraak een bestelling komen ophalen op ons postadres in Tilburg. De bestelling dient daarvoor wel eerste geplaatst en bij voorkeur voldaan te worden via onze webwinkel.
 
E-mail
U kunt ons ook bereiken via  info@sportledverlichting.nl
Stuurt u een bericht tijdens onze openingsuren (van maandag tm vrijdag) dan krijgt u binnen 48 uur een antwoord.
 
Telefoon
Onze voorkeur gaat uit naar communicatie via de e-mail. Zo kunnen wij u altijd optimaal van dienst zijn. Wenst u toch liever telefonisch contact, dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt tijdens werkdagen, maandag t/m vrijdag, tussen 09.00 en 17.30 uur telefonisch contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer. Mocht er onverhoopt niet opgenomen worden laat dan een bericht achter op de voicemail. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.
Telefoonnummer: +31 (0)77 477 89 73.
 
Kamer van Koophandel
Sport Led Verlichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Venlo onder nummer: 14120461.
 
BTW nummer
Sport Led Verlichting is opgenomen in de administratie bij de Belastingdienst onder nummer: NL001200121B31.
 
Bankgegevens
Het bankrekeningnummer van Sport Led Verlichting is: 5309770 (ING-bank)
IBAN: NL34INGB0005309770
BIC: INGBNL2A
Onze nieuwsbrief ontvangen?