Led verlichting kopen

Betaling

Betalen bij Sport Led Verlichting
Alle betalingen met creditcard (Mastercard en VISA) en iDEAL lopen via de beveiligde internetkasse van SISOW en PAYPAL.
Je komt nadat je hebt aangegeven de bestelling te willen betalen in de beveiligde omgeving. Dit betekent dat je betaalgegevens nooit aan Sport Led Verlichting doorgeeft maar aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving van SISOW of PAYPAL. De gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Sport Led Verlichting worden gelezen of anderszins worden achterhaald.
 
iDEAL
Met IDEAL kunt u uw aankopen op het internet direct betalen. iDAEL brengt u met één klik naar de vertrouwde omgeving van internetbankieren.
Alle internetbankierende klanten van: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio bank, SNS bank, Triodos bank en van Lanschot Bankiers kunnen het gebruiken. iDeal is net zo veilig als het internet-bankieren bij uw bank. Kijk voor meer informatie over de betaalmethode op de website van iDEAL, www.ideal.nl.. Wij brengen GEEN extra kosten in rekening voor deze betaalmogelijkheid.
 
Credit Card
Ook betaling met Credit Card kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen betalen.
U rekent af door de instructie te volgen en de gegevens van uw credit card in te voeren. De betalingen en uw nummer zullen verknipt verstuurd worden.
Deze optie is mogelijk voor de credit cards: PAYPAL, VISA, Mastercard en American Express.
 
Vooraf betalen door overboeking vanuit Nederland en buitenland
Op moment dat u uw bestelling plaatst en u kiest voor de optie handmatig overmaken, dan kunt u het totaalbedrag overmaken naar:
Rekeningnummer  53 09 770
IBAN: NL34 INGB  0005 3097 70
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Sport Led Verlichting onder vermelding van uw ordernummer.
Wij brengen u voor deze betaalwijze geen extra kosten in rekening.
Let wel op dat de bestelde goederen pas worden verzonden nadat uw betaling bij ons binnen is. Houdt hierbij rekening met 1 tot 3 werkdagen overboektijd. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij uw bestelling gaan verzenden.
 
Achteraf betalen aan de PostNL
Ook dit is een mogelijkheid. Bezorging vindt plaats van maandag tm vrijdag en wordt verzorgd door PostNL, tenzij anders overeengekomen. U betaald aan de deur aan uw postbode van PostNL. Wij rekenen hiervoor een bedrag van € 7,99 extra.
U dient gepast te betalen tenzij u het pakketje op het Postkantoor afhaalt. Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.
 
Andere betaalmethodes vanuit buitenland
Sport Led Verlichting heeft nog meerder betaalmogelijkheden die vooral vanuit buitenland gebruikt worden.
De voorkomende betaalmogelijkheden die hieronder vallen zijn; MisterCash, BanContact, SoFort Banking en DIRECTebanking.
Voor deze betaalwijze worden extra kosten in rekening gebracht die door de desbetreffende instelling worden gerekend . Over het algemeen is dit ongeveer 4%.
 
Prijzen
Alle prijzen vermeld op de website van Sport Led Verlichting.nl zijn bedragen incl. BTW tenzij anders vermeld.
Onze nieuwsbrief ontvangen?